Nu sîntem singurii deștepți (2)

Și de ce nu? Nebunia trebuie să se repete, tocmai pentru a demonstra că n-am putut și nu vom putea vreodată să ne învățăm minte. Obscurantism medieval, fanatism iacobin, bolșevism tremens, nazism letal? Ei și? Toate degeaba. Le putem repeta entuziast, cu forțe proaspete și minți deformate, în chiar inima cele mai luminate și impenetrabile democrații: America. 

O bijuterie extrasă din cursurile de îndobitocire anti-rasistă la care Coca Cola își supune angajații:

pastedGraphic.png

Dacă nu cumva dorește să rămînă o Cola Retrogradă, Pepsi nu poate ignora chemarea la întrecere! Prilejul e la îndemînă: Pepsi trebuie să denunțe albul care continuă să surîdă rasist din logo-ul Coca Cola. 

În Commentary, Noah Rothman se întreabă tardiv, la căpătîiul posedaților: ”Am înnebunit cu toții?” Exemplele folosite de Rothman planează grațios între prostia brută și slugărnicia genetică. 

Ceea ce nu înseamnă că Doctorii Revoluției nu s-ar ocupa de lucruri serioase. Democrații americani au trecut prin Camera Reprezentanților (vot: 224-206) Legea Egalității. Pe baza acestui act legislativ cuprinzător, (rezumat de Margot Cleveland în The Federalist) Egalitatea devine, în sfîrșit, o ficțiune atotcuprinzătoare. ”Orientarea sexuală” și ”identitatea de gen” nu mai sînt doar primul gînd nou în mintea exploratorului ce își începe dimineața căutînd un sex nou. De acum înainte, amîndouă sînt Drepturi Civile ce trebuie recunoscute și respectate în: I Spațiile publice, II Serviciile publice, III Educația asigurată de instituții publice, IV Programe de asistență publică, V politica de angajare în instituții publice VI Politica de creditare bancara și VII Programele de administrare a locuințelor sociale. 

O formă de egalitate aparte, încărcată de aventură sexuală e rezervată oricui își dorește să viziteze toaleta sau vestiarul visat. Bătălia eroică pentru acces la spațiile interzise fostului tău sex ia sfîrșit odată cu legea care îți protejează cel mai nou sex: 

      ”an individual shall not be denied access to a shared facility, including a restroom, a locker room, and a dressing room, that is in accordance with the individual’s gender identity.” 

În paralel, Doctorii amintiți lucrează la prevederile legale care vor asigura, echitabil și democratic, victoria eternă a Democraților în alegeri. În orice fel de alegeri. Proiectul se numește HR1 (House Of Representatives 1), e supranumit galeș Legea Poporului, are 791 de pagini și e echivalentul legislativ al bombei cu neutroni: fațada rămîne, conținutul e eliminat și clădirea e rechiziționată de cuceritor.

Julie Kelly, în American Greatness, și John Fund, în The Spectator (ediția americană), descriu ce pregătesc Democrații – încă indignați de Trump și acuzația că ar fi furat alegerile care l-au făcut pe Biden Președinte: 

– votul începe cu cel puțin 15 zile înainte de data alegerilor iar numărătoare continuă cel puțin 10 după

– votul în persoană e posibil dar nu obligatoriu. Votul poate fi depus în cutii colectoare plasate în stațiile de autobuz și alte spații în afara secțiilor de votare

– alegătorii nu trebuie să prezinte acte de identificare ci pot folosi o declarație personală

– alegătorii se pot înregistra online și vor fi declarați apți de vot dacă apar în bazele de date ale Asigurărilor Sociale, Agențiilor de Sănătate și a Ministerului Muncii (care conțin și datele cetățenilor ineligibili și ale persoanelor fără cetățenie americană)

– votul e legal și pentru persoanele care au 16 sau 17 ani, fără obligația de a prezenta acte de identificare 

Progresul, în forma lui descoperită pentru noi de vizionarii stîngiști, rezolvă, în sfîrșit, blestemata problemă a democrației: cum să împiedici victoria ereticilor fără să renunți la alegeri? 

Comuniștii au recurs la metoda alegerilor cu un singur Partid. Formula nu a fost lipsită de merite dar a rămas mereu vulnerabilă la observația după care regula pluripartită a democrației e încălcată. Acum, această defecțiune a fost strălucit rezolvată de progresiștii americani care au pus la punct alegerile pluripartite cu un singur rezultat. Mereu același. Schema presupune păstrarea cadrului și modificarea conținutului: alegerile au loc și oricine poate vota. Absolut oricine. 

About Post Author

2 Comments
  1. Probabil ca in Romania nu s-a ajuns atat de departe. Trebuiesc raspandite articolele Dlui Ungureanu care sunt excelente si descriu scurt nebunia occidentala. Traiesc de mult timp in Canada si planuiesc sa ma intorc in tara pentruca pur si simplu m-am saturat sa vad ce se intampla aici. Este un comunism mai bland in care proletariatul a fost inlocuit de minoritati, iar burghezia este rasa alba. Romania a avut norocul sa fie rejectata de imigranti, asa ca populatia este inca omogena si crestina. In Nordul Americii sunt tot felul de neamuri fiecare cu cerintele lor, apoi vin feministele, negrii si LGBTIQul cu alte cerinte. Albii nu au voie sa aibe pareri critice sunt imediat tratati de nazisti, fascisti, opresori. In schimb platesc taxe sa-i tina pe toti cu cerintele lor. Ce este mai trist este faptul ca sunt multi romani care voteaza stanga; o parte pentru ca sa isi pastreze slujbele sau mai stiu eu ce alte avantaje,o parte pentruca sunt fosti comunisti plecati din tara in anii 90 si ultimii pentruca pur si simplu nu inteleg sau nu stiu ce se intampla.

    Reply
  2. In contextul asta poate ar trebui sa privim cu mai multa atentie si intelegere spre Rusia. SUA, daca continua astfel, nu va mai fi o optiune. Daca nu cumva progresismul va triumfa si in spatiul mioritic.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>