Condiții

Glumețul și perversul Raport Matic, adoptat de Parlamentul European, e, totuși, teribil de plicticos. El reia mecanic escrocheria obișnuită cu care încep toate campaniile prin care UE și fanaticii progresiști asociați impun orori și umblă în creiere. 

Raportul mizează pe două baterii de fum: limbajul tehnic și frauda logică. În materie de limbaj, Raportul e una din piesele de limbariță  marțiană care vor să dea impresia complexității savante, de necuprins pentru omul comun. În cheie logică, Raportul folosește o hoție îndelung exersată: umanitarismul ca pretext de abuz. 

În cazul de față: venim în ajutorul femeilor pe toate planurile dar, apropos, prin femei înțelegem orice persoană care se declară femeie.  

Pierdem prea mult timp și ne dovedim prea naivi argumentînd împotriva  monstruozității lansate de Raportul Matic. Trăim, oficial și cu tot mai puține șanse, în  epoca imbecilității, la mîna imbecililor pompoși. Dacă e e ceva de atacat și contestat frontal, nu e vorba de gunoiul logoreic din raport ci de liderii care îl promovează. Fiecare cuvînt al lor în sprijinul aberațiilor sexuale programatice e o insultă care ne privește și lovește direct.  

Nu e exclus ca, după citirea acestui text, dl Cioloș să constate că e femeie. Din păcate, dna Dacian Cioloș nu poate naște. Tragic dar remediabil. Orice colegă useristă a noii dne Dacian Cioloș se poate declara bărbat și poate naște, dovedind, astfel că Raportul Matic se ocupă responsabil de o problemă serioasă. 

Aliniatul în care raportul Matic vorbește despre posibili bărbați-mamă e o realitate. Dacian Cioloș se face că nu înțelege de ce e criticat și răspunde vorbind despre înapoierea celor ce nu vor ca femeile să aibă la dispoziție condiții medico-santiare optime. Nimeni nu i-a reproșat asta dar Cioloș e demult lipsit de caracter și dat pe veci minciunii. 

Raportul Matic vorbește de condițiile în care un bărbat devine mamă. Să admitem că așa ceva e imaginabil. Doar condițiile în care D. Cioloș ar putea deveni onest sînt inimaginabile. 

About Post Author

4 Comments
 1. Nu văd nimic bun in acest “raport” !

  Reply
 2. Right on the money!!!

  Reply
 3. Si o concluzie a marelui Carlo Cipolla, referitoare la Legile imbecilitatii umane:r
  „In timpul istoriei numarul imbecililor a fost constant, tarile care au avut o traiectorie ascendenta au avut in mod inevitabil un procent neobisnuit de mare de oameni inteligenti care au reusit sa limiteze libertatea de actiune a imbecililor.
  Intr-o tara aflata in declin, procentul imbecililor este in continuare constant, dar se observa in rindul populatiei o crestere alarmanta a raufacatorilor cu inclinatii spre imbecilitate care ocupa pozitii privilegiate, dar si o crestere a indivizilor neajutorati din cadul celorlalte profesii. Asemenea schimbari in alcatuirea populatiei non-imbecile duc inevitabil la cresterea puterii distructive a procentului de imbecili si declinul devine evident. Iar tara se duce de ripa.”

  Reply
 4. cu ocazia acestui raport a fost o dovadă clară că progresimea fanatică e profund mincinoasă.

  ca să apere Raportul au mințit masiv că noi facem fake news că vaaai, nu e cu bărbați care nasc etc. Să pună porcăria lor pe seama noastră. N-au fost bărbați să asume măcar porcăria pe care ei o promovează – but then again, this is the ideea, că nu pot fi bărbați.

  dacă scrii că femeia care se crede bărbat naște, aia e, crezi ca prostul că bărbatul naște sau iti negi ideologia și zici : aaa, păi nu e bărbat-bărbat, ci de bărbat din ăla femeie….

  Fanatismul produce prostie din aia crasă și mincinoșenie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>