Sinistru și progresist

Dezgustul față de propriile tale vremuri e o boală transmisibilă prin serviciile prestate de contemporanii suspuși spre descompunerea contemporanilor supuși. E nevoie, adică, de o stăpînire care devine stăpînire în cel mai nenorocit sens al cuvîntului și de o translație spre minciună care nu alterează ci desființează adevărul. Gnoza imbecilă,  nelimitată, celebrată și promovată oficial face singura lege admisă iar realitatea plonjază în abisuri din care nu se mai întoarce. 

Toate condițiile acestei întunecări harnice și precise ca un pluton de execuție înarmat cu facere de bine sînt reunite. Acum. De la un capăt la altul al lumii, o maree toxică, o insurecție bigotă, un cult neiertător caută o ultimă răfuială cu rosturile vieții și pregătește automatismul robiei. Unde? Cum? Peste tot, la fel.

Asaltul care țintește distrugerea moralei și anihilarea înțelesurilor prime ale ființei umane e singurul lucru care se întîmplă cu adevărat în acest moment și singura operă ce poate fi atribuită lumii conducătoare. Excepțiile nu sînt admise iar dacă nu toată lumea a capitulat, urgia va pune la bătaie orice grozăvie bine mascată în iubire de progres. 

În Italia, așa numita Lege Zan urmărește proscrierea și condamnarea penală a tuturor celor ce nu acceptă dezarticularea morală, supremația edictelor LGBTQ, ruperea copiilor de etica romano-catolică și reeducarea în spirit pro-devianță sexuală. Legea transformă orice idee sau atitudine diferită sau contrară în ”hate speech” și disciminare. Protestul oficial înaintat de Vatican – care a încercat, astfel, să își apere credința și credincioșii – a fost întîmpinat cu un torent de lături pornit din cele mai distinse guri și condeie. 

Primul Ministru Draghi a precizat cu obișnuita lui mască de euro-robot că ”Italia e un stat laic”. Nimeni n-a îndrăznit să vadă ce scrie în protestul Vaticanului care se teme că școlile catolice vor fi obligate să predea mizerii LGBT sau să riște ridicarea licenței. Că Biserica și clerul catolic vor fi silite să tacă în fața dezmățului care slăvește dezagregarea familiei și deruta sexuală. 

Reacția lui Draghi sugerează, dimpotrivă, că Italia e o țară neajutorată iar Vaticanul un agresor cu tancurile la frontieră. Același Draghi nu-și mai aduce aminte că ”statul laic italian” a fost în stare să pună între scînduri sculpturile nud din muzeele Romei pentru a nu ofensa o delegație iraniană, reprezentantă a celei mai crunte, războinice și înarmate teocrații a lumii. 

În Ungaria, Parlamentul ales prin vot de cetățenii maghiari a aprobat prin tot prin vot o Lege care urmărește protejarea copiilor de expunerea la propaganda LGBT. Altfel spus, guvernul maghiar a refuzat să legalizeze invitația la devianță sexuală pe care activismul LGBTQ vrea să o pună la dispoziția copiilor. Legea nu aduce cea mai mică atingere homosexualilor și colegilor lor de zbenguieli de mare ținută, cuprinse în inițialele fără sfîrșit LGBTQI+. 

Ăsta e adevărul iar asta înseamnă că adevărul e fals pentru că așa a decis stăpînirea noastră omniprezentă. Guvernul maghiar a fost declarat homofob, anti-LGBTQ, fascist, anti-democratic. Uniunea Europeană minte fără să clipească pentru că nu mai știe că minte și nu mai știe că minte pentru că a desființat adevărul. Toată lumea minte frenetic, entuziast cu verva escrocului care își apără poziția și sursa de putere. Macron, Merkel, Rutte și ceilalți mint cu o încîntare bolnavă și nu simt nimic rău. Toți repetă minciuna minciunilor trimițînd generațiilor crescute în spiritul ”valorilor europene” un mesaj unic: apărăm adevărul cel mai sfînt. 

Acest sfînt și intangibil adevăr e nici mai mult nici mai puțin decît setea de control total, hipnoza autoritară, intoleranța anti-europeană și nostalgia autorității de castă inițiată. Știința, democrația și umanismul sînt victimele de mult căutate ale acestei farse apocaliptice. 

În fond, teza de bază a cruciadei LGBTQ e limpede: cine nu acceptă să ni se supună, cine nu renunță la morala creștină, cine nu își face țara un poligon de tembelism sexual, cine nu ne pune șefi peste moravurile și legile țării e homofob, anti-democrat etc. 

Drepturile homosexuale sînt admise și protejate de lege în toată Europa. Dar consorțiul LGBT nu vrea asta. Vrea dominație și control. Vrea statut special, cote și, mai ales, vrea să fure instituțiile pe care stă civilizația europeană: căsătoria și departajarea naturală femeie-bărbat. 

În România, procedura e identică. Legea Educației reformulată e folosită pentru a infiltra ideile LGBTQ și a deforma convenabil educația morală a copiilor. USR și adepții lui sînt, în felul lor mereu Barnian-nătîng, elevii retarzi ai marii școli internaționale de distrus natura și cultura umană. Dar șantajul face pași înainte pentru că, așa cum scrie la codul de procedură al acestei grupări moral mafiote, UE ține spatele și îi declară ”extremiști” pe toți cei ce au ceva de obiectat. 

Sîntem în pragul totalitarismului și e prea tîrziu pentru explicații alambicate. Faptele sînt atît de grave și prezența minciunii atît de profundă încît singura reacție posibilă e denunțul. Toate aceste personaje auguste și josnice, tot acest cler voios și pervers trebuie numit pe numele lui adevărat. Nu mai e timp de discuții fine. 

Brutalitatea acestor clovni a încetat să mai fie o excepție și a devenit norma. De aici, naturalețea cu care cortegiul oficial minte și zîmbește protector ca un părinte bun. Toți acești oameni au făcut de fapt pasul cel mare și știu că nu mai există cale de întoarcere: gnoza înghite tot sau dispare. Clanul trebuie să preia și să ajusteze toate mințile și sufletele. 

Nebunia uniformă e cadrul cel mai fertil pentru noua ființă umană reeducată de progresism. Numai în acest cadru poate minciuna deveni noul adevăr și supunerea totală noua democrație. 

Viitorul ne așteaptă cu brațele și cătușele deschise. Iminența lui a fost sugerată în modul cel mai precis și necruțător de Laura Codruța Kovesi, într-o declarație recentă pentru Financial Times. Declarația anunță o lume etern-vinovată față de binefăcătorii ei unici și propune abrupt apariția unui Dumnezeu judiciar infailibil. Nimeni nu e nevinovat și oricine trebuie să se teamă. Mai devreme sau mai tîrziu, îi va veni rîndul.  

Obscurantism și  fanatism de cea mai autentică factură. Le puteți gusta pe deplin în cuvintele autoarei: 

      ”There is no clean country. We’ll take a look in all the member states – this is our job

Sinistru. Și progresist.

About Post Author

3 Comments
 1. Excelent articol !

  Reply
 2. bravo TRU!

  TRU e noul Andrei Pleșu care de 2 ani a făcut pe preșu și de referendum și-a inghițit tablele legii și s-a dat cu valul

  Reply
 3. Splendid,ca de obicei…!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>